BikePGH!

The board will be going down this weekend

This topic contains 161 replies, has 46 voices, and was last updated by  Pierce 1 yr, 7 mos.

Viewing 40 posts - 41 through 80 (of 162 total)
 
Author Posts
Author Posts

sarah_q

Private Message

Jan 29 2013 at 2:45pm #

also having same formatting problem using Chrome


erok

Private Message

Jan 29 2013 at 2:50pm #

like what?  did you clear your cache?


Nick D

Private Message

Jan 29 2013 at 3:59pm #

It might just be the concussion, but the new design is really hard to look at.


Pierce

Private Message

Jan 29 2013 at 4:22pm #

Umm… I’d make the profile picks about half or a quarter as big


Pierce

Private Message

Jan 29 2013 at 4:23pm #

And bring back the ability to edit


Pierce

Private Message

Jan 29 2013 at 4:30pm #

I’d also like the name displayed on the forums page to be the person who last replied to the thread rather than the person who created it

Did this guy design the new site as well:

http://clicknathan.com/web-design/

His designs generally seem to focus on big buttons, but the images he has are from the old site

Everything seems too big and blocky for my tastes;

Not to be too snarky, but almost as if the site were designed for an 85 year old with cataracts


Pierce

Private Message

Jan 29 2013 at 4:31pm #

Also, text from the body of these threads is now appearing on the main page, rather than just the headlines, which I could see being problematic based on some of the posts that have been on the forums before


erok

Private Message

Jan 29 2013 at 4:32pm #

thanks for the feedback, keep it coming.


ieverhart

Private Message

Jan 29 2013 at 4:45pm #

I agree as to edit button and I also had  the line overrun issue on Firefox (but not Chrome, for the moment).

I zoomed out on size (ctrl + mouse roll down) because there was too much blank space between posts. I generally agree about getting more density of content on the screen.

I DO like the more precise timestamp on posts, rather than the vague ones that displayed before.


ieverhart

Private Message

Jan 29 2013 at 4:47pm #

Also, I assume this is being done to accommodate varying widths of screens, but on the screen I’m on right now seems to be wasting an awful lot of space on the left and right edges, which contributes to the overall lack of content density.


Pseudacris

Private Message

Jan 29 2013 at 5:19pm #

I am also experiencing clipped text on the right margin of the colored fields containing posts.

OSx10.8.2 Chrome Version 23.0.1271.95.

\\\\\\\ Hi everybody!!! ////////

All the buttons and text are HUGE, and I have old-person eyes.


salty

Private Message

Jan 29 2013 at 5:19pm #

BTW I do have the cutoff problem on my phone (chrome/android).  And the large margins take up a ton of space on tyebphone screen. I’ll send a screenshot later.


salty

Private Message

Jan 29 2013 at 5:21pm #

Maybe a clue – I don’t seem to have an issue on page 3 or 1 only 2. Maybe the embedded video has something to do with it?


mattjackets

Private Message

Jan 29 2013 at 5:27pm #

I’m glad to see the board back up, but I’m seeing some major issues.

I see some accounts have history and others don’t.  I had to recreate my account.  Password recovery didn’t work and my old credentials didn’t either.  Were some accounts lost?

 

I’m seeing multi-minute load times for the front page and some board pages.  This seems to be intermittent.

 

I see a lot of layout issues in IE8 including:

White text on a white background for the drop-down menus.
“Squeezed” avatars (width is about 50% of height).
“Add this topic to y” box overruns and isn’t readable.
Gradient-shaded triangles under boxes don’t align and spoil the intended “wrap around” effect.

I’ll see how things look with firefox when I get home.  Thanks for getting the board back up though!


mattjackets

Private Message

Jan 29 2013 at 5:32pm #

I’m seeing the same as Salty when it comes to the “’Add this topic to y’ box overruns and isn’t readable” issue. Only seems to be on page 2.


Marko82

Private Message

Jan 29 2013 at 5:43pm #

I’m using IE9, and the load time is very slow & I get the main “site map” listed at the top of the page when I look at any thread & “newsletter” and “poll” showing at the bottom of each thread. I also don’t go back to “forums home” either, it’s giving me a forums site map (text) instead.

Glad the boards back!


brybot

Private Message

Jan 29 2013 at 6:18pm #

I’m using Firefox on Ubuntu and on some posts on page 2 of this thread, I can’t read the full text due to lack of word wrap and the text going off screen. The posts on page 3 seem to be wrapping correctly.

Also, it seems my account didn’t carry over and was lost =(


jonawebb

Private Message

Jan 29 2013 at 6:21pm #

On my phone I can’t see anything but the first page if tag-o-rama. There’s no way to go to any other page.


Pseudacris

Private Message

Jan 29 2013 at 6:58pm #

All private messages seem to have been lost on my account.


JaySherman5000

Private Message

Jan 29 2013 at 6:59pm #

Current Issues for me:

1) My account was lost. I had to re-register my email and username to login.

2) at work today (before lunch), using IE9 for Windows 7, the text for each post was not wrapping and was being hidden by the right margin/column. Also, the formatting would be lost when I opened a thread (i.e. no background color, the links at the top of the page were in a list, and other weird things like that); F5 would fix the formatting after opening the thread, except for the text-wrap issue.

3) I am currently at home using Opera 12.12 for 64-bit Ubuntu with no layout/format issues.

4) Just a general comment: everything on the page looks big and blocky (buttons, avatars, text boxes, etc…), as though it were designed to be viewed on a small screen, such as a smartphone or tablet. It look great when I view the site from my phone, but on an actual computer it looks strange to see gigantic avatars. I’ll probably get used to it, but I just wanted to give some feedback.


dmtroyer

Private Message

Jan 29 2013 at 7:07pm #

The pagination link issue can be replicated by changing the browser window width to the point where the sidebar disappears


quizbot

Private Message

Jan 29 2013 at 8:00pm #

I’m seeing js & css GET requests failing due to a missing trailing slash on the domain in the template. May have something to do with layout issues?

GET http://bike-pgh.orgcss/bbpress.css?ver=3.5 bike-pgh.org:19
GET http://bike-pgh.orgjs/topic.js?ver=3.5 bike-pgh.org:21

Also: trying to hit either of these files with a proper url results in a 404:

http://bike-pgh.org/css/bbpress.css

http://bike-pgh.org/js/topic.js


rice rocket

Private Message

Jan 29 2013 at 8:04pm #

I zoomed out on size (ctrl + mouse roll down) because there was too much blank space between posts. I generally agree about getting more density of content on the screen.

I did the same. The site looks great zoomed to 60%. :)


StuInMcCandless

Private Message

Jan 29 2013 at 8:19pm #

Significant concern: I cannot edit a post once it’s submitted. I can’t count how many times I’ve gone back and tweaked wording, fixed a typo, adjusted a link, whatever, maybe 3 or 5 times. If that’s possible, I haven’t figured out how.


Vannevar

Private Message

Jan 29 2013 at 8:39pm #

My shopping list includes: 1 Got to, got to have after-post, or if your prefer “post-post” editting. My posts are never really done until the third edit.

2. There was a promise that we’d be able to link to individual posts in a thread on the new board, but I don’t see that.

3. This blue/gray status thing is wonderful, but it’s insufficient for geezers like me, small screen phones like me, and maybe colorvision folks – can we get some other indicator?

FWIW, and with kudos and recognition of all the effort – this is not better than the previous version. Completely open to somebody showing me how this is better.

Firefox 18.0.1, Win XP SP3, 1280×800 pixels.


stefb

Private Message

Jan 29 2013 at 8:57pm #

1) if you are color blind, you can’t tell what threads have been read/have new posts.
2) I wish I was color blind because red text on blue background hurts
3) the only way I can view this board is by going through a link on g+. I am not going to clear cookies and data on my mobile devices cause it is a pain in the ass.
4) yes I am complaining. This is hard to look at and doesn’t work well, and for being down over a week, I thought it wouldn’t have this many problems.


Pierce

Private Message

Jan 29 2013 at 9:32pm #

The sponsor image from the lawyer is being overrun by the Urban Velo image


reddan

Private Message

Jan 29 2013 at 9:37pm #

Windows 7, Chrome 24.0.1312.52

PMs:

1)Previous PMs lost

2)Formatting issues, starting with my Gravatar being rendered at 820px by 820px on the PM page (http://bike-pgh.org/pm/)

Message Board:

1) Clicking a topic with unread replies takes me to the last post, not the first unread post

2) Same issues reported by others…inability to edit, lack of display of last poster in a thread, etc.

General:

1) Search box in main menu bar is non-intuitive (it’s not obvious that the word “Search…” is actually a hidden input box, so clicking the magnifying glass leads one to a page with the results of searching for the word Search…)


reddan

Private Message

Jan 29 2013 at 9:40pm #

Heh…and, by replying to the thread, it now shows up for me as having unread replies, even though the unread reply was the one I just composed.

And, for some reason, the word “why” is automatically populating in the Tags: input field.


rachel_ding

Private Message

Jan 29 2013 at 9:44pm #

Aside from the buggy issues people are having, overall I like the look and feel of the board. I suppose everything could be scaled down a bit for better readability, but the colors/design are nice.


rachel_ding

Private Message

Jan 29 2013 at 9:45pm #

Haha, I also noticed the “why.” Very existential.


Pierce

Private Message

Jan 29 2013 at 9:49pm #

I  thought the auto “why” tag seem appropriate

The text also seems to be smaller in the reply field than everywhere else

As for the color on replies, everything is red, regardless  of whether or not there’s a new reply

I’m just going by time now, but that’s only good if I remember how long it’s been since I’ve been in a thread

The return key is also bumping down like a half extra line, but then jumping back up when you begin typing; kind of reminds me of the annoying auto-feature in modern version of Word that put a different kind of space between paragraphs when hitting enter, rather than just jumping one line down like the original return key on typewriters


Vannevar

Private Message

Jan 29 2013 at 10:09pm #

Man, I really hate to fess up, but I added the #why-tag to my post and maybe it’s stuck in the thermojiggy. And the “why” behind my why, which I guess is perhaps explaining my why-ning, is that I don’t see any Why Are We Doing This. But, it’s day-early, and I await enlightenment. But so far there’s no new feature set or new benefit (outside of embedding videos) that answers my question Why.

So, it was me, I asked Why.


sarah_q

Private Message

Jan 29 2013 at 10:33pm #

I cleared my cache and it’s still screwed up but only on that one page.

I agree with Nick, but am recovering from a concussion too.

 


stefb

Private Message

Jan 29 2013 at 10:43pm #

I don’t have a concussion and I agree.


edmonds59

Private Message

Jan 29 2013 at 11:10pm #

Wow, site looks and works fabulous on iPad, like that was the platform it was built for.
On iPhone, no “forums home” or page navigation buttons appear, can only hit the back arrow to go home. Awkward.


cburch

Private Message

Jan 30 2013 at 12:06am #

It would also be nice if your read/unread history followed your account and wasn’t attached to a cookie on the individual machine. At least for those of us that use 4 or 5 different devices depending on the day/situation.

 

And I can confirm that the board home and pagination links are indeed hidden on the phone, in portrait and in landscape views. Plus the submit button is way too low on the page. I’d rather see redundant submit buttons in both the current location And directly under the text entry field or just under the text field than have it all the way down at the bottom.


cburch

Private Message

Jan 30 2013 at 12:10am #

Oh one more global issue with the entire site: on a phone there is no way to use the main menu. Clicking the menu button opens up a drop down of the top level pages, but clicking those pages doesn’t open up a list of their child pages or navigate to the top level page. So the menu is turned into a useless drop down list.


cburch

Private Message

Jan 30 2013 at 12:12am #

And one more one more thing. The narrowest view seems to be set to work on a phone in landscape mode. So when you have your phone in portrait mode, you have to scroll back and forth horizontally to read the threads.


quizbot

Private Message

Jan 30 2013 at 12:26am #

no access to thread pagination on smaller screens is really bugging me. +1 tho for the board resurrection.

Viewing 40 posts - 41 through 80 (of 162 total)
 

You must be logged in to reply to this topic.